Lucas Community | Gratis eten in Amsterdam West
16091
post-template-default,single,single-post,postid-16091,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Gratis eten in Amsterdam West

Gratis eten in Amsterdam West

Voor een gratis maaltijd moet je op Bevrijdingsdag in Amsterdam West of Nieuw-West zijn. ,,Hier wonen veel verschillende mensen samen met roots die niet altijd in Nederland liggen. Bevrijdingsdag gaat echter iedereen aan”, zo vertelt Esther van der Most van Stichting Connect Initiatieven die het organiseert.  

Het is de eerste keer dat zoveel vrijheidsmaaltijden worden uitgedeeld in de stadsdelen. ,,Samen met Stichting Connect Initiatieven, Meram restaurants en Lucas Community delen we aan 1500 mensen de maaltijden uit,” zegt Van der Most. De stichting wil deze kans aanpakken om iedereen stil te laten staan bij de vrijheid de we hebben.

Voor het tweegangen ontbijt moet je om 8.30 uur bij Meram Bos en Lommer zijn. Wil je uitslapen? Dan kun je voor een driegangen lunch om 12.00 uur op Plein ’40-’45 terecht. En als je ’s avonds geen zin hebt om te koken, kun je vanaf 17.30 uur ook nog eens voor het diner terecht bij de Lucas Community aan de Sloterkade. ,,Iedereen is welkom om gratis deel te nemen, maar je kunt je niet aanmelden dus ik zou wel op tijd komen”, aldus Van der Most.

Bron: Metro Krant

Link: http://www.metronieuws.nl/amsterdam/2015/05/gratis-eten-in-amsterdam-west

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.